Modna dizajnerica Anja Moretti sprema spektakularni modni event

Modna dizajnerica Anja Moretti sprema spektakularni modni event

Poznata po organizaciji jedinstvenih modnih događanja u Istri, dizajnerica Anja Moretti ove će  sezone održati  svoju u  četvrtu  samostalnu reviju na magičnom i elegantnom usponu Sv. Teodora u Puli.

Najavljujući nadolazeću modnu jesen, ona je nadahnuće pronašla u samostalnim, strastvenim i sretnim ženama koje se ne libe pokazati svoj stil na njihov svojstven način.

undefined

Stoga će se u ulozi modela uz profesionalke naći i poznate modne blogerice iz Istre i Rijeke koje svojom osobnošću prezentiraju modu kroz njihov prepoznatljiv izričaj i time daju vlastiti pečat svakoj kreaciji.

undefined

Dizajnerica koja je uz brend ženske odjeće Stehlik također paralelno kreira i za brend O´dijelo odlučila je pozvati vrsne muške sportaše iz Istre da nose reviju, prije svega vaterpolisti iz kluba Pula, košarkaši, kickbokser Teo Mikelić te ostali.

undefined

„Svojim revijama pokušavam, osim što se trudim poslati snažne poruke mladim ženama, upoznati sve druge s mojim gradom, birajući za svoje revije njegove najljepše lokacije.
Modne blogerice i sportaši odlični su ambasadori mojih kreacija stoga ih jedva čekam vidjeti na pisti“.

undefined

Cijelu večer začinit će mlada hrvatska pjevačica Lara Demarin poznata po nastupima u The Voiceu koja će vas uvesti u svijet mode.

undefined

Nakon revije slijedi Stylish Garden party revije koji će se održati u bajkovitom vrtu Shipyard puba koji će tu večer postati pravo malo carstvo ljepote, mode i odlične glazbe.

undefined

Autor i foto: Promo