Moderna bajka ispričana kroz haljine - TINSEL kolekcija Vesne SPOSE

Moderna bajka ispričana kroz haljine - TINSEL kolekcija Vesne SPOSE

Modna dizajnerica Vesna Pretković, u prekrasnom ambijentu svog showrooma predstavila je svoju najnoviju kolekciju večernjih haljina i vjenčanica. Idilično uređeno okruženje pretvorilo se u prekrasnu, intimnu galeriju gdje su uzvanici mogli osjetiti dio čarolije te doživjeti ljepotu i eleganciju nove kolekcije.

undefined
 
Novom TINSEL kolekcijom za jesen/zimu 2019. oduševljenje nisu mogle sakriti niti slavne zvijezde hrvatske estrade poput Sandre Bagarić ujedno i voditeljice programa, Danijele Pintarić,  Antonije Šole, Anje Alavanje, Ivane Mišure, Nikoline Miletić, Valentine Fijačko, Matea Leko, Matea Elezović, Nine  Slišković Golaš, Sanje Pilić, Petre Dimić te brojnih drugih. Vjernost Vesna SPOSA brendu dokazuje i činjenica kako ove dame za svoje najvažnije prigode uvijek biraju haljine s potpisom Vesne Pretković.

undefined
 
Modnom pistom prošetale su poznate Hrvatske manekenke, a pravo iznenađenje bila je Chanelova manekenka, Ana Marija Cajner, koja je ovom modnom događaju dala dozu prestiža i glamura te pokazala kako dizajnerica Vesna Pretković itekako ide ukorak sa svjetskim dizajnerima.

undefined
 
U novoj kolekciji predstavljena je čarobna raskoš boja, uzoraka i materijala koju je poznata dizajnerica pretvorila u nesvakidašnje modele večernjih haljina i vjenčanica. "Inspiracija za ovu kolekciju su bile naše klijentice. Slušajući njihove želje i mišljenja uz predviđanje novih modnih trenova stvorena je TINSEL čarobna kolekcija. Dovoljno je osluškivati klijentice i uz kap kreativnosti i mašte, te naravno znanja, moguće je stvoriti nesvakidašnju kolekciju." ukratko nam je kazala Vesna  na pitanje kako je nastala kolekcija.

undefined
 
Večernje haljine pretočene su u luksuzne i glamurozne modele pastelnih boja koje privlače svojom senzualnošću i ističu ljepotu ženskog tijela. Bezvremenski til i čipka u spoju sa svjetlucavim detaljima svidjeti će se svima koji žele drugačiju i modernu varijantu večernje haljine.

undefined
 
Neizostavan element ove kolekcije su vjenčanice koje su sve samo ne tradicionalne. Naglasak je na slobodi i odvažnosti što se vidi u krojevima koji prevladavaju, od geometrijskih i pročišćenih linija do siluete koja svaku buduću mladenku pretvara u modernu princezu. Posebna važnost pridodana je ručno ukrašavanim detaljima, posebice čipkastim aplikacijama, sedefastim ukrasima i sjajnim perlicama, dok se s druge strane pronalazi minimalizam koji je sve popularniji u svijetu vjenčanica tako da će svaka mladenka u ovoj kolekciji pronaći svoju haljinu iz snova.

undefined
 
Kolekcija je pravo modno osvježenje i odiše jednom feel-good vibrom, koja će sigurno unijeti dašak glamura modnog svijeta u vaše ormare, a komadi koje ćete nositi u posebnim prigodama osigurat će da budete zamijećeni i zapamćeni.

undefined

Ova magična kolekcija uhvaćena je u objektivu talentiranog fotografa Robina Pretkovića, bridal makeup potpisuje Iva Bošnjak a za prekrasne frizure se pobrinula Biljana Dedić, dok su cipele iz poznatog salona Karla. Za intimnu atmosferu osvjetljenja zaslužan je Prolight.

undefined

undefined

undefined

Foto: Robin Pretković
Make Up: Iva Bošnjak
Frizura:  Biljana Dedić , Studio B
Cipele: Karla  
Rasvjeta: Prolight

Autor: Promo