Mayanas narukvice u novom ljetnom izdanju

Mayanas narukvice u novom ljetnom izdanju

Pred nama je još jedno ljeto, a kako su šarene narukvice i ove sezone apsolutni „must have“,  kreativni team brenda Mayanas pripremio je kolekciju s potpuno novim detaljima kako bi njihove vlasnice uz osunčani ten izgledale još privlačnije.

undefined

Uz već do sad poznate zakovice, školjke, cirkone i pompome, ove godine narukvice su ukrašene ringovima koji izgledaju kao piercing, visuljcima, staklenim evil eye perlicama, biserima, te poludragim kamenjem, a upravo te „evil eye“ perlice će svakome tko nosi narukvicu pružati svojevrsnu zaštitu od svega negativnog što nas okružuje.

undefined

Osim toga, svaka je narukvica ručni rad i unikat pa će se svatko tko ih nosi osjećati jedinstveno, jer nikad neće naići na nekoga s istim komadom, a osjetit će njihovu čaroliju s kojom privlače poglede, pogotovo ako na zglobu ruke nosite nekoliko komada.

undefined

Zbog veselih boja, pozitivne energije kreativnog teama brend je postao popularan i izvan granica Hrvatske pa u ljepoti veselih boja Mayanas narukvica uživaju trendseterice u diljem svijeta od Grčke sve do daleke Koreje.

undefined


Najnovije modele predstavljene u ljetnoj kampanji za 2017. godinu uz već standardne kolekcije koje Mayanas predstavlja već četvrtu godinu zaredom možete pronaći na web stranici www.mayanas.eu, te na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske čiji se popis također nalazi na službenoj stranici. Izaberite svoju omiljenu narukvicu i upustite se u avanturu zvanu život!

 
undefined
undefined


Fotografija: Maja Kljaić
Hair: Mijo Majhen
Šminka: Sanja Hrstić Kuterovac
Nokti: Ivana Kovačić (Manos)
Modeli: Suzana Horvat (Premium models), Dina Dragija (Immortal model management), Drago Pezić (Fox models) Petra Kljaić