Luksuzni brand Lusso Couture prvi put na Extravagant gali

Luksuzni brand Lusso Couture prvi put na Extravagant gali

Na ovogodišnjoj Extravagant gala modnoj reviji svojom novom Lusso Couture kolekcijom predstavila se i riječka dizajnerica Linda Lukežić kojoj je ovo ujedno prvo predstavljanje u Guvernerovoj palači.

Kolekcija za jesen/zimu 2017/18. koju smo imali prilike vidjeti, namijenjena je moćnoj i modernoj ženi, izražajnog stila i snažne osobnosti. Unikatna kolekcija izrađena je od luksuznih materijala s naglaskom na crnu čipku i svilu, a predstavlja upravo ono što Lusso Couture jest, moderna i moćna žena.


undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


„Veoma sam zadovoljna revijom. Extravagant gala je bila jedno zaista predivno iskustvo i moram priznati da sam zaista presretna. Predstavila sam svoju novu Lusso Couture kolekciju, a komentari su i više nego pozitivni“, otkrila nam je Linda.  


undefined


Inače, Lusso Couture je hrvatski modni brend luksuzne odjeće koji se istaknuo na hrvatskoj modnoj sceni atraktivnim komadima koji veličaju žensku ljepotu. Riječ je o malim unikatnim kolekcijama izrađenim s pomno biranim materijalima. Haljine, kaputi, suknje i košulje savršene su za kombiniranje u dnevnim ili večernjim prilikama. Lusso Couture kreacije obožavaju brojne urbane trendseterice, te poslovne žene, a uskoro će biti dostupne i u concept trgovinama.


Lusso Couture pronađite na :

Instagram profil @lussolinda

Facebook

 

Fotografije: Iva Znaor, Arsen Miletić