Ljetna La Koffa kolekcija nakita i cekera opet nas je oborila s nogu

Ljetna La Koffa kolekcija nakita i cekera opet nas je oborila s nogu

Splitska akademska slikarica, vizualna umjetnica i dizajnerica Ivana Resić Šore iz sezone u sezonu nas oduševljava jedinstvenim nakitom i atraktivnim cekerima s poznatim La Koffa potpisom. Savršeni upravo za ljetne dane, ni ovoga ljeta nisu nas razočarali - dapače, nova kolekcija je sve što smo mogli poželjeti, a Ivanu smo zamolili da nas provede novitetima i otkrije svoju tajnu.

undefined

1. Kakva je ljetna La Koffa kolekcija? 
Za mene ljeto je uvijek najinspirativniji period u godini, pa tako i La Koffa iščekuje ljetne dane za kreiranje novih modela. Ljetna La Koffa kolekcija uvijek se poigrava sa neizostavnim plavim tonovima tirkiza, a za ovo ljeto još mogu izdvojiti školjke kao lajtmotiv. Inkorporirala sam ih u dizajn svojih ogrlica i narukvica i dobila jednu ženstvenu, romantičnu boho kolekciju, koja meni priča o moru, o sirenama, o prirodi i na neki način o divljini. 

undefined

2. Što vas je inspiriralo? 
Kako ljetujem na otoku, inspirira me ono sto me okružuje, najviše more i sunce, priroda, morski krajolik, volim osjećaj slobode koje miris mora i borova, zvuk cvrčka bude. Nakit zamišljam nevezano za nekakve outfite, uvijek se iznenadim kada vidim kako ga cure ukomponiraju u svoj modni stil jer o tome nikad ne razmišljam, nakit je za mene uvijek neovisan. 

undefined

3. Sve ste popularniji, žene diljem Hrvatske, ali i šire nose  vas nakit. U čemu je vaša tajna? 
Možda baš u tome što sam fokusirana samo na ono sto me privlači, i isključivo s tim materijalima/bojama  radim. Trendove selektiram i prigrlim one koji me zainteresiraju. Osobna potreba za kreativno izražavanje je konstantna, a kroz izradu nakita taj proces mi je najveseliji, ispunjava me pozitivnom energijom i svakom novom kreacijom si priuštim svoju malu dnevnu dozu sreće, jer nakit zaista volim, veseli me i gledati ga, zamišljati sljedeće kombinacije.  

undefined

4. Kako uspjevate biti uvijek novi i drugačiji? 
Iako mislim da La Koffa ima svoju prepoznatljivu estetiku, ona se pomalo stalno mijenja, fokus se kroz kolekcije pomakao sa narukvica na naušnice, da bi mi ove godine ogrlice bile najzanimljivije. 

undefined

5. Osim nakita oduševili su nas i vaši cekeri. Kako su oni prihvaćeni? 
Kofe su jako poseban proizvod. Cure i gospođe koje prate La Koffu, imaju jasno definiran osjećaj za estetiku, vole snažan i upečatljiv modni izričaj, a koffe su upravo takve, treba ih znati nositi, jako dopadljive, uočljive i intrigiraju ali nisu za svakog. Proces izrade odvija se uvijek u dosluhu s klijenticama. Svaka bude drugačija na kraju. Sicilianska kofa je više desetljeća modni dodatak kojeg cijene i najveće modne ikone u svijetu, ja ga prihvaćam u tradicionalnom smislu kao takvog, pokušala sam to ispoštovati te u svaku kofu dodati i nešto svoje. 

undefined

6. Odnedavno vas možemo pronaći i u našoj blizini. Otkrijte nam detalje! 
Za mene je to nova suradnja, na novom području. Baš me zanima kako će se La Koffa snaći u Crikvenici, gdje kolekciju La Koffa narukvica i ogrlica možete pronaći u Glorybo concept storeu.

undefined
undefined
undefined

Autor : Extravagant
Foto: La Koffa