Lee Cooper slavi 110 godina izrade kvalitetnog jeansa

Lee Cooper slavi 110 godina izrade kvalitetnog jeansa

Lee Cooper je prvi autentični denim /jeans brand sa sjedištem u Europi , koji je utemeljen u Istočnom Londonu davne 1908 godine.

undefined

U korak s novim kulturološkim promjenama,  Lee Cooper nastavlja pričati priču slobodnog duha, te svojim odvažnim stavom pomiče granice, tako da danas uživamo u stilskoj i kulturološkoj slobodi branda koju poznajemo. Svoj status legende – Lee Cooper je zaslužio prateći razne trendove unazad 110 godina.

undefined

U 50-im i 60-im godinama u Velikoj Britaniji od 5 radnih uniforma 4 je izradio Lee Cooper , a danas 110 godina kasnije, Lee Cooperovu "uniformu" i dalje odabiru oni koji vole autentični jeans čiji je svaki šav pažljivo izvezen.

undefined

Tijekom stoljeća, traper je postao most koji spaja svijet mode i glazbe, Lee Cooper je uspio pretvoriti jednostavan par traperica u simbol. "Jeans", kako ga  danas svi zovemo i  poznajemo,  postao je način slobodnog izražavanja.

undefined

Ideja koja je započela prije 110 godina, danas je postala stvarnost. Tradicija, poštvanje i ljubav prema autentičnom traperu i dalje ”živi” sa svakim parom traperica koji je izrađen s velikom preciznošću. Lee Cooper priču prenosimo i pričamo dalje preko svih koji nose svoju omiljenu majicu i par traperica, osjećajući da su slobodni i da mogu osvojiti svijet.

undefined

I hrvatsko tržište prepoznalo je vrijednost ovoga brenda. Danas trgovine Lee Coopera možemo pronaći na čak 15 lokacija prodavaonica Modiana u Hrvatskoj, te u Rijeci prvi monoshop  Lee Coopera. Monoshop trgovina Lee Cooper nalazi se na 2. katu riječkog Tower centra. Ovaj moderno opremljen prostor svojim jedinstvenim konceptom, nastoji zadovoljiti potrebe svih svojih korisnica i korisnika. Do 18.10. možete iskoristiti super popuste na sve jakne brenda Lee Cooper. Kvaliteta i udobnost uvijek su u modi – očekujemo Vas!

undefined

Autor i Foto: Promo