KREATIVNI ELFS OSMISLIO LUDO MODNO LJETO

KREATIVNI ELFS OSMISLIO LUDO MODNO LJETO

Teško je nabrojati sve nevjerojatne trenutke i uspjehe koji stoje iza jednog od najprepoznatljivijeg i najkreativnijeg dvojca na domaćoj regionalnoj sceni.

undefined undefined

Više od 30 revija koje su oduvijek pomicale granice i za koje se uvijek tražila pozivnica više, brojne kolekcije, modne suradnje i kampanje za žene, muškarce i dijecu, a od nedavno i posebna kolekcija ELFS home- ovo je samo dijelić onoga što je obilježilo rad Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice koji već petnaest godnina stvaraju i stoje iza modnog branda ELFS.

undefined undefined
Svojim su dizajnom vrlo brzo pronašli put do samog vrha domaće i regionalne modne scene. Prepoznatljivi su po komercijalnom dizajnerskom pristupu te po poimanju mode kao zabave, a iz sezone u sezonu iznova oduševljavaju kritiku i publiku spektakularnim modnim revijama u samostalnoj produkciji kojima su oduvijek postavljali trendove.

undefined
Brand su etablirali igrajući se logomanije, ironično ističući logotip kao statusni simbol, a s njihovim su se radom tokom godina poistovjetile brojne domaće zvijezde i osobe iz javnog života nerijetko noseći njihove odjevne komade.
Sve je to doprinjelo stvaranju jedinstvenog modnog branda te je ELFS postao prepoznatljiv pod sinoninom "No.1 FASHION BRAND WITH LOVE!".

undefined undefined
Aleksandar i Ivan veliki su ljubitelji festivala ULTRA EUROPE, a za ludo ljeto prepuno nezaboravnih izlazaka preporučuju odvažne i maštovite dnevne i noćne kombinacije koje će začiniti baš svaki izlazak.

undefined

Kolekcija ELFS se može pronaći u ELFS dućanima u Splitu, Rijeci, Zagrebu te putem online shopa www.elfs.hr koji ima internacionalnu dostavu.

undefined undefined

undefined

Fotografije potpisuje: Danijel Galić
Šminka i frizura: Marko Tolić
Modeli: Drago Pezić i Dorotea

Autor: Press