KOMAD – Novi modni brand

KOMAD – Novi modni brand

Studio Baggiz ovih je dana predstavio novi brand pod nazivom KOMAD, a prva kampanja savršeno opisuje imidž i stil koji je studio želio prenijeti kroz vlastitu liniju odjeće. Iza kampanje stoji tim odličnih profesionalaca i umjetnika. Za fotografije je zaslužna Mare Milin, make up Simona Antonović, a model kampanje je Neda iz modne agencije Relatum Models.


undefined undefined

undefined undefined


Iza brenda KOMAD kriju se jednostavni modeli pročišćenih linija, minimalističkih krojeva i neutralnih boja poput crne, bijele i sive, a za one odvažne tu su crvena i plava.


undefined undefined


Osmišljen kao odjevni predmet koji se lako kombinira i nosi u svim prilikama, dnevnim i večernjim, odiše dizajnom koji prkosi prolaznim modnim trendovima i cilja na sofisticirane žene neopterećenog stila.


undefined undefined

undefined undefined


Dobar stil je putovanje razotkrivanja ženstvenosti i svaki KOMAD ima svoju priču, te se može nositi na više načina. Osjetite lakoću transformacije nošenjem ovog brenda. Ženstvenost nikad neće izaći iz mode, a look koji postižete dizajnom KOMAD nije samo ekstremno udoban nego i funkcionalan, te različit u namjeni.

 

Vise informacija pronađite na www.komadkomad.com