Jeste li već zavirili u novu blagdansku Lunilou kolekciju?

Jeste li već zavirili u novu blagdansku Lunilou kolekciju?

Lunilou je svojom novom dječjom kolekcijom uspio osvojiti srca mnogih zaljubljenika u odjeću koja osim sto odiše jednostavnošću i jedinstvenošću  u isto vrijeme pruža vašim najmanjima sigurnost bez kemikalija i brine za njihovo bolje sutra.

 undefined

Kao što su i najavile djevojke koje stoje iza Lunilou, sestre Izabel i Ivana asortiman su proširile novim neodoljivim komadima koji su se savršeno uklopili u bajkovitu estetiku ovog inovativnog brenda i postali traženi pokloni za ovogodišnje blagdane.

 undefined

“Nježne boje i mekani materijali nas uvijek nekako podsjećaju na blagdane i one ugodne osjećaje topline pa smo upravo taj osjećaj htjeli prenjeti u jedinstvene komade odjeće u kojima će se djeca osjećati ugodno i slobodno a koji će i dalje zadržavati naš osnovni cilj a to je ekološka osviještenost u svakom pogledu kod izrade i obrade naše odjeće.” , izjavila je Izabel Kovačić.

 undefined

Asortiman Lunilou odjeće za djecu obogaćen je pletivom napravljenim od vlakana bambusa, kolekcijom „bamboo knitwear“. 

Bambus je čudesna biljka koja zahtijeva tako malo, a pruža tako puno, raste izrazito brzo bez sudjelovanja pesticida ili gnojiva, a 100% prirodna proizvodnja ovog materijala odjeću čini hipoalergenom. 

undefined

Uz to, vlakna bambusa omogućavaju da odjeća bude izrazito mekana i udobna, a ujedno izdržljiva i prilagodljiva okolini, s obzirom da bambus zimi grije, a ljeti hladi.

Ovo je idealan materijal za novorođenčad i njihovu tanku i osjetljivu kožu, iako je većina asortimana proširena s veličinama koje odgovaraju i djeci vrtićke, a tako i školske dobi. Modeli su jednostavni, ali elegantni i posebna pažnja se posvetila krojevima i bojama kako bi se lako kombinirali s ostalim Lunilou proizvodima. 

 undefined

Lunilou je zaista dječji brend koji svojim drugačijim pristupom zaslužuje posebno mjesto u vašim srcima i dječjim ormarima.

 

Sve informacije o novoj kolekciji kao i webshop dostupni su na stranici www.lunilou.com.


Autor i foto: Promo