Hit proljeća: njihovo veličanstvo, točke.

Hit proljeća: njihovo veličanstvo, točke.

Cvjetne uzorke smo apsolvirali, no znate li koji je sljedeći modni trend koji zaslužuje počasno mjesto u vašem ormaru ovoga proljeća? Predstavljamo njihovo veličanstvo - točke.

undefined

Velike, male, različitih veličina; na štiklama, sandalama i tenisicama, haljinama i suknjama, T-shirtovima, košuljama, jaknama... Jednostavno, gdje god ih ubacili, nećete pogriješiti. Štoviše, za one hrabrije opcija je i kombinacija točaka s točkama, do te mjere da ponekad s razlogom nećete znati priviđa li vam se to ili zaista vidite točkastu rapsodiju.

undefined

Najavljuju to već odavno i izlozi trgovina s kolekcijama proljeće/ljeto 2018, ali i modne blogerice koje su uspješno istočkale društvene mreže. 

undefined

I poznata riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović ovoga će tjedna na Ljubljana Fashion Weeku predstaviti svoju kolekciju u kojoj će se također naći isti uzorak, a ljubav prema njemu dijele i kultne Startasice. Pitanje dakle ovoga proljeća nije hoćete li imati nešto točkasto u ormaru, nego koliko ćete toga imati - i što će biti vaša točka na i?

undefined  undefined

undefined

undefined

Foto: Zvonimir Ferina, Instagram

Autor: Extravagant