Hero4Heroes predstavlja novu kampanju: Superheroicly Bag Vol. 3

Hero4Heroes predstavlja novu kampanju: Superheroicly Bag Vol. 3

Torbice Superheroicly namijenjene su svakoj ženi, djevojci, mami i baki koja se osjeća kao superheroina. Novo izdanje razlikuje se od prethodnih kolekcija po nešto dubljem profilu te razigranijim bojama kože, kao što su zrcalno srebrna i plava, neon narančasta, zelena koža s imitacijom zmijskog printa, bijela s neon detaljima, ali ono što povezuje obje kolekcije je prepoznatljivi džepić za osobne podatke u koji svaka vlasnica-superheroina upisuje svoje ime, nadimak, supermoći, plan A, plan B itd.

undefined

Moderne s retro elementima, šarmantne, vesele i zaigrane – ručne torbice Superheroicly izrađene su u dvije veličine. Tu je već poznati midi te najnoviji maxi model za sve one kojima treba puno mjesta u torbi, kako bi superheroina uvijek imala uz sebe baš sve što joj je potrebno.

undefined

Kampanja za novu kolekciju snimljena je u Londonu pod kreativnom palicom Craig Hemminga te uhvaćeno objektivom Saskie Lawson. Ideja vodilja bila je nostalgija za crtićima ranih 90-ih, stvarajući tako šaljiv i razigran ton cijele kampanje.
undefined

undefined

undefined

TEAM CREDITS: ART DIRECTION + STYLIST: CRAIG HEMMING
PHOTOGRAPHER: SASKIA LAWSON
MODEL: SILJE @ BODY LONDON 
HAIR + MAKEUP: DOEY DRUMMOND
ILLUSTRATION: DANIEL  DVIR
 
“ALL THE SQUIRRELS ARE DYING TO GET THEIR PAWS ON OUR NEW SEASON COLLECTION”