GRADSKI STIL S DRSKOŠĆU TONYE HARDING

GRADSKI STIL S DRSKOŠĆU TONYE HARDING

Diesel Pre-Fall 2019 - višeslojna kolekcija savršena je tranzicija iz ljeta u jesen. Urbani gradski izgled dobiven je iz minimalističke ali rafinirane estetike crne, bijele i ledene boje.

undefined

undefined

Legendarna američka klizačica TONYA HARDING inspiracija je ženske kolekcije koja je vrlo ženstvena i bogato dekorirana. Body haljine od žakarda i polo majice predstavljene su u novim siluetama i mrežastim tkaninama. Izblijeđeni denim, lagani chambray i kratke suknje dodaju potreban dašak ljeta.

undefined

U muškoj kolekciji u fokusu su odvojivi detalji, višestruki zatvarači i miješani materijali poput satena i poplina koji omogućuju metropolitanski izgled. Suvenir jakne modernog dizajna s upečatljivim bogatim vezovima ostavljaju snažan dojam.

undefined

undefined

undefined


Drugi dio muške kolekcije inspiriran je sportskim svijetom i streetwearom s naglaskom na donji dio trenirki, majice od  žakarda i jakne.

undefined

Dieselov dizajn i eksperimentiranja s tkaninom osobito su vidljiva na majicama i hlačama. Camo uzorak prisutan je u muškoj i ženskoj kolekciji. Svijetli traper tretiran je i oplemenjen toniranim vezovima, raznim tehnikama šivanja te vakuum efektom. Nove tkanine, slojevi, vezovi stvaraju stil s glavnom porukom „For successful living“. 

undefined

undefined

undefined

Autor i foto: Promo