Extravagantova 2018., godina za pamćenje

Extravagantova 2018., godina za pamćenje

Brojimo sitno do kraja stare godine, vrijeme je to kada volimo zbrajati i oduzimati, a Extravagant je u 2018. ostvario toliko velikih projekata i suradnji da je možemo pratiti samo po dobrome.

Četvrtim izdanjem modne manifestacije Extravagant gala obilježili smo velikih 15 godina emitiranja. Revijom na kojoj se predstavili 15 najpoznatijih hrvatskih dizajnera, najavili smo i više nego uspješnu sezonu. Započeli smo je novom uvodnom špicom uz malo dobrog starog Hollywooda, a nastavili je uz brojne uspješne žene koje smo još jednom okupili na omiljenom nam eventu – Žena sa stilom by Eternity. Po crvenom tepihu postavljenom u idiličnom ambijentu Vile Ariston, prošetale su odvjetnice, liječnice, vlasnice estetskih centara, novinarke, političarke... a našao se tu i pokoji muškarac.

Snimili smo velik broj editorijala, vodili smo vas u šoping, osim po Rijeci, bilo nas je i po Trstu i po Zagrebu. Intervjuirali smo Jacquesa Houdeka, Marija Rotha, Višnju Pevec, Doris Pinčić Rogoznica, Maju Šuput, Stevu Karapandžu i mnoge druge... A sudjelovali smo i na izboru plus size modela održanog u Zapadnom trgovačkom centru. Bilo je to pravo slavlje ženske ljepote i prirodnog izgleda. Među četrnaest kandidatkinja, titulu je ponijela Tamara Vukušić.

Pratili smo i brojne svečanosti otvorenja, upoznavali vas s novitetima iz svijeta mode i kozmetike, a u blagdanskom duhu bili smo i dio jednog od najboljih makeovera koji, uvjerili smo se, imaju veliku moć i mijenjaju živote.

Kraj godine obilježili smo modno-blagdanskim spektaklom u režiji jednog i jedinog Juraja Zigmana - na obostrano zadovoljstvo, jer s ponosom možemo reći da smo bili dio jedne ovakve manifestacije koja nam je pokazala da možemo sve što god poželimo. Sada slijedi kratki odmor, a onda krećemo u nove pobjede. 

Želimo vam puno zdravlja, ljubavi, malo mode, nešto sreće...  Ne zaboravite životu dodati malo ludosti i, naravno, tračak ekstravagancije!Autor: Extravagant