Extravagant shopping: IPD by Culto

Extravagant shopping: IPD by Culto

Talijanska kvaliteta, stil i tradicija sinonim su modnih kuća Imperial, Please i Dixie. Ove brendove od nedavno možete pronaći u riječkom hramu mode IPD by Culto.

Fast fashion način poslovanja, omogućuje im da se u najkraćem vremenu trendovi sa svjetskih modnih pista nađu i u njihovim kolekcijama dizajniranim u duhu Imperijala, što znači moderno i udobno.U njihovim kolekcijama možete pronaći odjeću koju ćete jednako zablistati u uredu i na večernjem koktelu.

Nakon nekoliko godina nastaju modeli Please i Dixie. Please je namijenjen osobama koji uz stopu prate najnovije StreetStyle kombinacije. Udoban jeans idealnog kroja koji ističe atribute a prikriva nedostatke sinonim je za Please jeans.

Kolekcija Dixie odiše francuskim šikom talijanskog dizajna prekrasnih boja koje će vam u tren popraviti raspoloženje. Lepršave suknje i haljine, te originalni accessories čine Dixie savršenim za kombiniranje s navedenim brendovima. Interesantni uzorci, svjetlucavi blazeri, trapez hlače visokog struka komadi su bez kojih nećete moći zamisliti nadolazeće proljeće.

Budite i vi u korak s najnovijim modnim trendovima i posjetite boutique IPD by Culto u centru Rijeke.

 

Autor i foto: Extravagant