Divlji i bezbrižan festivalski duh srce je Diesel kolekcije proljeće/ljeto 2018!

Divlji i bezbrižan festivalski duh srce je Diesel kolekcije proljeće/ljeto 2018!

Divlji i bezbrižan festivalski duh srce je Dieselove kolekcije proljeće/ljeto 2018!

SAMOIZRAŽAVANJE, BEZBRIŽNOST I UNISEX STIL: Dieselova kolekcija proljeće/ljeto 2018 inspirirana je Burning Men festivalom.  Jarke boje i bezbrižan festivalski duh te lakoća odijevanja u fokusu su kolekcije. 

Odabrali smo nekoliko lookova koji Diesel predlaže za ovu sezonu: 

1. LOOK – LOGOMANIJA  
Poznati logo Diesel pojavljuje se na odjeći kao ogrebotina te na traperu u obliku trake.  Logo majice, oversized hoodie, traperice, logo print na cipelama, japankama i natikačama – logomanija vlada.  Logotip Diesel prolazi transformaciju – originalna crvena inačica „otkida se“ kako bi se otkrio novi logotip u crnoj boji. 

undefined

undefined

undefined

2. LOOK – SPREMI SE ZA LJETO – READY TO UNWEAR - FESTIVALSKI IZGLED 
Ljetna kampanja “Ready to Unwear” promovira ideju “manje znači više”.

undefined

undefined

Razmislite: cjelodnevni party uz bazen, pokazivanje preplanulog trbuha i nogu, ponoćno kupanje u moru na mjesečini ili ljetna ljubavna avantura (najbolja vrsta ljubavi… ok, mogli bismo raspravljati o tome). Kada pričamo što nositi za vrijeme vrućih dana i toplih noći… U DIESELU kažu najbolje jako malo.

undefined

undefined

Nova kampanja govori o situacijama kada odjeća treba biti nošena. Diesel logo remeni, crop majice, kratke hlače, košulje, bandana marame, isprane bermude, kupaći kostimi, traper topovi, kožne mini suknje i čizme poslužit će kao privremeni trik ali s namjerom da se sve skine puno prije odlaska u krevet. Stavite nešto na sebe ali nemojte se bojati i razodjenuti. Pripremite se za sezonu festivala i partya.

undefined

undefined

3. LOOK – JEANS – NOVI MODELI TRAPERICA  
Posebna pažnja posvećena je autentičnom izblijeđenom traperu  iz 90-ih godina prošlog stoljeća. SVI DETALJI – PODEROTINE, TRETIRANJA SU ČISTI DIESEL

JoggJeans u Denim diviziji savršen je most između trapera i trenirke – mekane iznutra s izgledom trapera izvana – dolaze u muškoj i ženskoj kolekciji. Toliko su udobne da u njima možete trčati ili bježati s lošeg dejta.

undefined

undefined

4. LOOK  – SNIŽENI ARTIKLI 
Artikli koje možete uloviti na sniženju. Urbano, moderno i s pomakom. Dieselov prepoznatljiv DNA dizajn očituje se u svakom odjevnom predmetu. Iz Diesela poručuju - budite hrabri, jedinstveni i pokažite svoju osobnost!

undefined

undefined

undefined

PARKIRANJE
Kako bi svojim kupcima osigurali bezbrižan odlazak u “shopping”, jednostavniju kupovinu i ugodnu šetnju gradom nakon obavljene kupovine Diesel svojim kupcima za kupovinu u iznosu iznad 500 kn poklanja dva sata besplatnog parkiranja u podzemnoj garaži u samom centru grada. Parkiranje je omogućeno u garaži Zagrad u Rijeci.

Diesel trgovina nalazi se na adresi ADAMIĆEVA 30 u samom srcu Rijeke, nedaleko od Korza. Popusti za članove Diesel kluba NA CJELOKUPAN ASORTIMAN traju do ponedjeljka 28/5 pa članovi požurite. Foto: Iva Znaor