Blagdansko Rebecca iznenađenje baš za tebe!

Blagdansko Rebecca iznenađenje baš za tebe!

Prosinac je poseban mjesec u godini.

Hodate gradom, oko vas sve izgleda kao iz bajke, izlozi blistaju, lampice svijetle, na svakom koraku čuju se božićne pjesme.

Dugo željeni snijeg možda i padne.

Darovi za najmilije su spremni, a što je sa vama?

Na vas je mislio vrhunski talijanski brend nakita, Rebecca.

Rebecca te daruje s ogrlicom ili narukvicom po tvom izboru!

Kupi privjesak s inicijalom nekoga zaista posebnog u tvom životu, a na poklon izaberi narukvicu ili ogrlicu na koju ćeš staviti taj isti privjesak.

Sve što trebaš napraviti je otići u Zdravlje i ljepota na adresi Korzo 29!

Niste upoznati s Rebecca nakitom?

Upoznajte se!

Rebecca, glamurozni nakit dostojan istinske dive. Rebecca je priča o romantici i odvažnoj ljepoti, a njezine kolekcije su istovremeno bezvremenski elegantne, stylish i luksuzne. Rebecca nakit je u potpunosti dizajniran i proizveden u Firenci, u srcu Toscane.


undefined


Alessandro Testi, glavni dizajner i osnivač brenda Rebecca, poznat je po svojoj originalnoj ideji korištenja sirovina poput bronce i čelika što predstavlja revoluciju u industriji nakita.  Spajajući visoku tehnologiju i tradicionalni zanat, te za završni finiš koristeći isključivo plemenite i postojane metale - žuto i ružičasto zlato, rodijum i rutenijum te Swarovski kristale, Rebecca nakit nametnuo se kao ikona stila i modni dodatak visokog dizajna, snažnog identiteta i izuzetnog šarma.

Više o Rebecca nakitu pročitajte ovdje.