Atraktivna Jelena snimila modnu kampanju sa Dinom Mehun za Duchess

Atraktivna Jelena snimila modnu kampanju sa Dinom Mehun za Duchess

Atraktivna missica Jelena Katarina Kapa djevojka Joška Lokasa ujedno i novopečena glumica u dramskoj  seriji “Nestali “ snimila modnu kampanju za modni brand Duchess.
Jelena je u vezi sa Joškom  već četiri godine odlično se slažu na zajedničkim projektima

undefined  undefined

Budući voditelj kviza 'Potjera' i producent Joško Lokas (46) trenutno radi na snimanju serije 'Nestali', a za dio glumačke ekipe uzeo je i svoju 20 godina mlađu djevojku, bivšu Miss turizma Jelenu Katarinu Kapu (26). 
Mlada Šibenčanka voli eksperimentirati sa raznim stilovima tako uz posao voditeljice, odlično se snašla i ulozi glumice ali i modela za web shop duchess.hr poduzetnice Snježane Mehun.

undefined

undefined


Sportsku kolekciju snimila je sa njenim sinom Dinom Mehun koji je mamu inspirirao za sportsku liniju budući da je između ostaloga i fitness trener te sales menager za Frasucher Adriatic,

Spring Summer SS 19 kolekcija slijedi filozofoiju branda jednostavnih linija, vrhusnkim materijala, svile, pamuka, pletiva uz dodatke ove sezone popularnog ružičastih, plavih tonova perja atraktivnih zlatnih kaftana za plažu i ljetne večeri nosive u svim prilikima ovisno o obući i asesoaru. 

undefined

undefined


Podsjetimo  Duchess womens wear je novi brand haljina kojeg je na tržište lansirala Snježana Mehun I mladi modni dizajner Antun Tin Briša. Haljine, kompletan modna linija su kreirane prema potrebama svake moderne žene. Dakle haljine moraju biti udobne, a takvima ih čini poseban kroj, ugodnog materijala - pamuk s viskozom, svila i naravno moraju sjajno izgledati. Linije kroja su takve da omogućuju slobodno kretanje, ali i naglašavaju ženstvene linije tijela.

undefined

undefined


Ovisno o kombinacijama većina haljina može biti idealna za dnevni look ako ih kombiniramo s udobnim ravnim gladijatoricama idealne su za šetnje, obavljanje poslovnih obaveza i slično. A uz dobar nakit, štiklu i svečanu frizuru, haljine mogu biti idealan izbor za odlazak na svečana događanja, izlaske ili večeru.Dio kolekcije je namjenjenim večernjim stylingu no prati filozofiju branda.

undefined

undefined


Svi modeli se mogu naći u toplim pastelnim bojama: boja pijeska, prljavo roza, golublje siva, dvobojne koje sužavaju liniju tijela I slave ženstvenost. Modele prati amblem, stilizirana kruna - zaštitni znak brenda.

Kompletna proizvodnja se radi u Hrvatskoj, a haljine je moguće kupiti u Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Salzburgu.Posebno nas vesele pohvale koje mi dolaze sa svih strana te to da su Duchess haljine odmah u startu prepoznate od strane žena .

undefined

undefined


Modni brand Duchess u manje od godinu dana postao je prepoznat te smo do sada odjenuli brojne poznete Hrvatice, ambasadorice branda : Anu Rucner, Indiru, Maju Šuput, Eciju Ivušić, Žanamari Lalić I brojne druge. Sudjelovali smo na modnim revijama Glamour fashion show u Dubrovniku na Stradunu , u Guvernerovoj palači u Rijeci, Montura Split, Wedding day Split.

undefined

undefined


MODEL :

JELENA KATARINA KAPA

DINO MEHUN

KATARINA MAMIĆ

STYLING ANTUN TIN BRIŠAR 

FOTOGRAFIJE PR