Andy's kolekcija s dahom tradicionalnog i starinskog

Andy's kolekcija s dahom tradicionalnog i starinskog

Nešto prije nego je mediteransko Sunce najavilo vrijeme laganih i lepršavih odjevnih predmeta, iz Andy's ateljea stigla je nova proljetno – ljetna kolekcija haljina i suknji, inspiriranih etno motivima. 


undefined


Prirodne tkanine i prozračni krojevi koji pružaju osjećaj nesputanosti oslanjaju se na čaroliju primorskog načina života. Ni Andrea, poput najzvučnijih svjetskih modnih imena, nije odoljela etno elementima koji, unatoč proteku vremena, nikada nisu, niti će izgubiti svoj šarm, o čemu svjedoče trendseterice u čijim će se ormarima nedvojbeno naći bar jedan od ovih modnih uradaka. 


undefined


Ovom kolekcijom Andy's ujedno predstavlja i svoj način života, u skladu s prirodom, kulturnim nasljeđem i povijesnim identitetom. Stara narodna izreka da je „ljepota svakog čovjeka u njegovoj jednostavnosti“, primjenjiva je i na ovim lepršavim kreacijama. One su nedvojbeno dio nematerijalne kulturne baštine, očuvane Andreinim kreativnim izričajem koji u sebi nosi dah prošlih vremena; vremena u kojemu su vrijedne ruke žena ručno stvarale nešto što će ih u svim prigodama činiti lijepima, privlačnima i ženstvenima. 


undefined


Za razliku od svih onih odjevnih predmeta koji u proljeće i ljeto otkrivaju veliki dio ženskoga tijela, ovaj ga dizajn štiti, ali ujedno i provocira, jer samo dijelom da naslutiti tjelesne obrise. 

undefined


Neovisno o tome poželite li otići na izlet, šetnju uz more, sjesti na sjenoviti pašnjak ili u mondeni restoran, ove kreacije mamit će poglede, jer objedinjuju romantiku tradicionalnog i starinskog, naglašavajući ljepotu prirodnog.


undefined


Fotografija: Suzana Holtgrave
Modeli: Lea Petanović, Dorotea Valentić
Frizura: Mijo Majhen